Sessie - Rikconnection

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Sessie

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring. Je wordt herverbonden met je oorspronkelijke wezen en daarmee herinnerd aan een toestand van balans en gezondheid. Dit leidt tot een krachtige activering van het zelfgenezend vermogen. Deze heling vindt plaats op fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau. Reconnective Healing is meer dan het bestrijden van een fysiek ongemak. Deze frequenties verbinden je dieper met het Universum. Reconnective Healing brengt je:

-innerlijke rust en balans;
-sneller herstel van fysieke, emotionele en psychische klachten;
-meer energie en vitaliteit.
-sterkere intuïtie.
-meer persoonlijke groei.
-versnelling op je levenspad.

Wetenschappelijk onderzoek, wereldwijd, heeft aangetoond dat Reconnective Healing zich duidelijk onderscheidt van andere vormen van energiegenezing zoals Reiki, door onder andere te observeren wat er gebeurt met de EEGs en ECGs van de beoefenaar en de patiënten. Reconnective Healing trekt grote belangstelling van vooraanstaande artsen en medische onderzoekers in ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd.

Grote onderzoekers zijn bijvoorbeeld:
-Professor Konstantin Korotkov. (staatsuniversiteit in St. Petersburg, Rusland) www.korotkov.eu/gdv-books

-Gary Schwartz. (professor Psychologie, Chirurgie, Medicijnen, Neurologie en Psychiatrie) www.thereconnection.com/science-and-research

-dr. Mark o'Connell. (university of Miami School of Medicine)

-professor William Tiller.
www.youtube.com/watch?v=tFNYp91xuT8

Lees meer op www.thereconnection.com
of op www.thereconnection.nl
Reconnective healing ...

"Als je geluk hebt, zal de genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt. Als je écht geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet eens had kunnen dromen. Een vorm, die het Universum in het bijzonder voor jou heeft bedoeld."

-Dr. Eric Pearl-
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu